Skip to main content
Hi There!

Mijn naam is Sanne Deckers

Misschien had je al door dat ik dingen net iets anders aanpak en enorm intuïtief werk. Dat betekent niet dat ik zomaar wat doe. Ik heb een opleiding media management met een specialisatie content & marketing achter de rug en run inmiddels meer dan 3 jaar mijn eigen bedrijf. Naast deze kennis stem ik me af op energie, op het individu en werk niet volgens ‘formules’ of ‘one size fits all concepten’ werk.

Een gevoelig kind was ik altijd al. Misschien ook wel omdat er thuis veel ruimte was om te zijn. Al was ik me daar niet zo bewust van, omdat ik ook een nuchtere, harde en zakelijke kant heb. Ik heb eigenlijk altijd wel mijn eigen koers gevaren en mijn eigen ding gedaan. Want angst dat ken(de) ik niet. Zo vertrok ik op mijn 17e in mijn eentje naar Peru, daarna was ik verkocht aan het reizen. Die mag je vrij letterlijk nemen, in 2022 heb ik alles verkocht om fulltime de wereld over te reizen en werken. Vanuit de mooiste plekjes help ik jou als bewuste ondernemer om te leven volgens jouw zielsmissie.

Op afstand werken en de wereld zien, dat is onderdeel van mijn eigen reis. Zo werk ik soms vanuit een land met Boeddhistische tempels, maar kan ik zomaar volgende maand bij een andere krachtplek zitten. En soms zoek ik weer verbinding op met thuis. Ik volg regelmatig kundalini retreats of ademwerk en mediteer vanaf de mooiste plekjes. Deze levensstijl geeft me iedere dag weer nieuwe inspiratie, ideeën en bovenal word ik er heel gelukkig van. Een persoonlijke reis zonder eindbestemming of einddatum, want ik geloof dat je een leven lang blijft ontwikkelen.

Met een intense behoefte aan diepere connecties en een diepe overtuiging dat het onvermijdelijk is om te leven volgens je zielsmissie, help ik ondernemers om hun eigen missie om te zetten in marketing. Uit te dragen waar je voor op de wereld bent, omdat ik geloof dat iedereen een hoger doel met zich mee draagt. Een bijdrage aan een mooiere wereld, vol licht, liefde en puurheid.

Met mijn liefde voor (ver)woorden, marketing en ondernemen, wil ik je laten zien dat je kunt leven zoals het universum dat bedoeld heeft. Dat overvloed voor je is weggelegd, wanneer je erin durft te geloven. Ik hoop je te inspireren door mijn eigen verhaal met je te delen, en je aan te moedigen om je eigen pad te bewandelen. Zodat je iedere dag van de rest van je leven, vrijheid, voldoening en vreugde mag ervaren.

Liefs,
Sanne

5 Feitjes om mij wat beter te leren kennen

  • Regelmatig te vinden op hardcore en techno feestjes
  • Je mag me wakker maken voor disco en 70 ’s muziek
  • Ook voor schepijs trouwens.
  • Achtergrond in film en media management
  • Mijn vrienden en familie noemen me ‘muis’ omdat ik maar 150 cm lang ben. Vandaar ‘Mice Creatives’
  • Water is mijn happy place. Daar maak ik mijn hoofd leeg (heel verrassend, ik ben sterrenbeeld vissen)
  • Ik ben een manifestor (5/1) volgens het Human Design model

Wil je me nog beter leren kennen of heb je vragen?

Vraag een gesprek aan
content marketing copywriting en webdesign maastricht mice creatives