Skip to main content

Ondernemen vanuit je hart.

Van denken naar voelen.

Ja die heb je vast wel eens eerder ergens gehoord. Hij mag dan een beetje cliché zijn (of niet?), hij is in ieder geval ontzettend waar. Waar denken begint, stopt voelen. En dat is zonde, want ik geloof dat wanneer we vertragen en gaan voelen, de waarheid tot ons komt.

De beste ideeën ontstaan in je hart. Die ideeën gaan we onder een vergrootglas leggen. Je moet er soms diep voor graven een een proces van bewustwording ondergaan. Maar het is wel wat jou gaat onderscheiden van de rest. Jouw zielsmissie, jouw verhaal. Datgene wat mensen raakt omdat ze zichzelf erin herkennen. Jouw verhaal raakt mensen, omdat het puur en oprecht is.

Dat verhaal komt recht uit je hart en bruist van de energie. Jouw interne vuur gaat branden, bij de gedachte dat mensen hierop gaan aanslaan. Wat heb jij in dit leven te doen? Waarom ben je op de wereld gezet? Wat geeft jou echt voldoening? Waar leef je voor? Niet altijd makkelijke vragen om te beantwoorden, maar wel hele belangrijke vragen om te stellen aan jezelf. De antwoorden op deze vragen brengen jou en je bedrijf in een natuurlijke stroomversnelling. Geloof me, daar zorgt het universum wel voor.

De creatieve duizendpoot

Je kunt bij Mice Creatives terecht voor het complete plaatje. Letterlijk en figuurlijk. Alles wat je nodig hebt om een vliegende (door)start te kunnen maken met je bedrijf, gaan we samen creëren.

Bekijk mijn werk

Branding

Een merkstrategie, logo en huisstijl verwerkt tot een handig merkboek.

Website

Een toegankelijke, mooie WordPress website die jij makkelijk zelf kan beheren.

(Website)teksten

Teksten die jouw branding ademen en authenticiteit als uitgangspunt hebben.

Fotografie

Pure foto’s die rauw laten zien wie je ten diepste vanbinnen bent.

Grafische vormgeving

Social media posts, flyers, visitekaartjes, you name it.

Film en video

Betekenisvolle films en video’s samen met REC.709CREW.

Waar ga je me precies bij helpen?

You need a plan.  Ik help je met de ‘klik’ maken, toegang te krijgen tot jouw diepste verlangen. Zo’n sessie kan soms heftig zijn, want ik ga heel diep inzoomen op wat er in jouw onderlaag zit. En uit ervaring weet ik dat ik de vinger wel eens op de zere plek kan leggen. Ik stel een heleboel vragen en ga het proces graag met je aan, maar de bal ligt altijd bij jou. Ik respecteer jouw grenzen en gevoelens altijd.

Wanneer jij ervoor kiest om in jezelf te investeren en samen met mij aan de slag te gaan, kun je rekenen op mijn persoonlijke onverdeelde aandacht en een betrokken marketeer.

Mijn innerlijke vuur gaat namelijk branden, door jou een stukje dichter bij een leven vol zingeving te brengen. Het is mijn missie in het leven om bij te dragen aan een transitie naar een nieuwe wereld vol licht, liefde en pure energie.

We starten altijd eerst met elkaar te leren kennen. Ik vind het fijn om je goed te leren kennen, zodat ik je beter kan ondersteunen. Ook bespreken we wederzijdse verwachtingen en bekijken we of we een match zijn.

Als je besluit om het avontuur samen aan te gaan, duiken we diep in jouw zielsmissie. Wie ben jij? Wat is je passie? Wat wil je met de wereld delen? Wat mag je anderen bieden?  Dit doen we tijdens een strategiesessie. Van daaruit bepalen we een centrale boodschap voor je bedrijf. Hier kun je dan altijd op terugvallen bij het schrijven van teksten, social media of een podcast.

Ook bepalen we jouw ideale klant en schetsen we een klantpersona.  We verwerken deze informatie tot een kleurenpalet dat de juiste energie overbrengt en een herkenbaar logo dat je overal voor kan gebruiken.

De informatie uit de strategiesessies, persona, kleuren en logo ga ik verwerken tot een merkboek waar je altijd op terug kan vallen. Hierin vind je alles wat we hebben besproken terug. Ik geef je tips mee om verder te kunnen en doelgericht en persoonlijk je bedrijf verder op te bouwen, zodat je zelf jouw zielsmissie kan blijven uitdragen.

In alles wat ik doe, probeer ik je zoveel mogelijk handvatten mee te geven om zelf verder te kunnen. Geen vis, maar een hengel.

Past dit bij mij?

 • Je wil je bedrijf runnen vol zingeving en vervulling van je hart
 • Je wil ondernemen vanuit gevoel maar wil ook je brood kunnen verdienen met je bedrijf
 • Je weet (nog) niet hoe je je zielsmissie kan vertalen naar online marketing
 • Je bent klaar om je angsten overboord te gooien en je beperkende overtuigingen aan te kijken
 • Je weet dat het een flinke stap buiten je comfortzone is, maar je weet ook dat het tijd is om je droom met de wereld te delen 
 • Je bent bereid om je eigen koers te varen ongeacht wat je omgeving daarvan vindt
 • Je wil met een totaalpakket dat jouw zielsmissie ademt
 • Je bent op zoek naar iemand die niet vies is van onderwerpen als law of attraction, human design, lichtwerk, spiritualiteit of persoonlijke ontwikkeling
 • Je bent op zoek naar een creatieve, nuchtere coach waarbij er ruimte is voor jouw proces
 • Je durft te vertrouwen en je kwetsbaar op te stellen

Abundance

Pakket

MEEST GEKOZEN
 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • Jouw zielsmissie verwerkt tot merkstrategie
 • Handig merkboek met alle informatie binnen handbereik
 • Logo & huisstijl
 • WordPress website
 • Teksten die jouw branding ademen
 • Branding fotoshoot
 • Onbeperkt vragen stellen via de mail

Alignment

Pakket

 • Gratis online kennismakingsgesprek
 • Jouw zielsmissie verwerkt tot merkstrategie
 • Handig merkboek met alle informatie binnen handbereik
 • Logo & huisstijl
 • Onbeperkt vragen stellen via de mail

Adviescall

Uur

 • 1 uur onverdeelde aandacht
 • Voor al je vragen, een uurtje sparren of hulp bij een probleem
 • Vragen vooraf stellen via de mail

Zij gingen je voor

“Sanne heeft mij enorm goed geholpen met mijn merkboek. Hierdoor heb ik mijn ideale klant kunnen bepalen en mijn personal brand. Ik had geen idee van tevoren. Alles was erg globaal voor mezelf. Door de kennis van Sanne en het doorvragen werd dit steeds duidelijker. Ook heeft ze erg goed door wat mij authentiek maakt wat ik heb kunnen gebruiken in mijn brand. Het prettige hiervan was dat ze het balletje opgooit, maar zonder te pushen. Ze staat naast je zodat het echt iets persoonlijks wordt. Heel blij met het resultaat.”

Erik EveraertsAfvalcoach voor ondernemende vrouwen

“Sanne zorgt met haar enthousiasme en betrokkenheid dat je je als klant gezien voelt én serieus genomen. Haar expertise op het gebied van marketing en online communicatie vertaalt ze naar begrijpelijke taal, goede adviezen en gedreven begeleiding. Dat ze niet alleen de techniek van het bouwen van een website beheerst, maar ook goede teksten schrijft en visueel sterk is, maakt dat ze breed ingezet kan worden. De online marketingtools die ze gebruikt, maken mij als ondernemer zichtbaar en ik weet dat ik zo het beste uit mijn marketing kan halen, om zichtbaar te worden. Ik wil haar diensten van harte aanbevelen!.”

Annemarie van DamEnergetisch coach voor vrouwen

“Sanne heeft een goede basis opgezet voor de teksten van mijn nieuwe website. Sanne is prettig om mee te schakelen, denkt goed mee en luistert goed naar je wensen. Kortom, heel fijn om mee samen te werken.”

Gerdo de LaatDe Laat Marketing

Yes, ik voel 'm!

Kun jij de bovenstaande punten met ja beantwoorden en voel jij dat alles in je lijf keihard. ‘JA’ roept? Dan past Mice Creatives helemaal bij je.

Klaar om te gaan leven zoals het universum het bedoeld heeft? Om jouw zielsmissie in de wereld te zetten? Eindelijk die voldoening uit je bedrijf halen waar je al zo lang naar op zoek bent? Vraag dan hieronder een vrijblijvend gesprek aan.