Skip to main content


  Contact.

  Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via sannedeckers@micecreatives.nl of vul het contactformulier in. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

   

  Email

  sannedeckers@micecreatives.nl

   

  Veel gestelde vragen

  Kun je fysiek langskomen?

  Daar kan ik heel kort over zijn: nee. Ik werk volledig op afstand en ben 99% van de tijd in het buitenland. Wel sta ik er altijd voor open om elkaar ergens ter wereld te ontmoeten.

  Hoe kan ik contact opnemen met je?

  Je kan mij bereiken via het bovenstaande contactformulier of door te mailen naar sannedeckers@micecreatives.nl.

  Kan ik je ook gewoon een vast bedrag per maand geven zodat ik verder nergens over na hoef te denken?

  Hoewel ik weet dat er genoeg marketeers zijn die zo werken, is het niet mijn stijl. Ik geloof in authenticiteit, passie en een boodschap die recht uit het hart komt. Dat gaan we niet bereiken met een passieve houding zonder diepgaande sessies. We gaan samen aan de slag, je krijgt mijn volledige onverdeelde aandacht en we gaan iets in de wereld zetten wat echt bij jou hoort.

  Hoe lang duurt het om resultaat te boeken?

  Een degelijke strategie kost tijd. Het resultaat zal daarom niet direct zichtbaar zijn. Ga je voor geld verdienen op de korte termijn, verwijs ik je met liefde door naar een marketeer die jou helpt met adverteren op social media of zoekmachines, maar daar kan ik niet bij helpen. Ik kan je wel helpen om een lange termijn strategie te ontwikkelen die vol te houden is en gaat voor duurzame relaties met klanten. Aan jou de keus!

  Wat als ik niet tevreden ben?

  Ik streef naar tevreden klanten, maar mocht er toch iets niet naar wens zijn dan kan je contact opnemen en ervan uitgaan dat ik er alles aan doe om je klacht op te lossen.